Airco

Airco controleren

Als uw airco goed functioneert, zorgt deze voor een aangename temperatuur en luchtvochtigheid in de auto. Ook helpt de airco het beslaan van uw ramen tegen te gaan, zowel ‘s zomers als ‘s winters.

Het koudemiddel van uw airco kan jaarlijks afnemen, gemiddeld gebeurt dit met tussen de 8 en 10% per jaar. Dit kan op den duur voor problemen zorgen, vooral wanneer het percentage onder de 70% komt. Wilt u hoge reparatiekosten voorkomen? Laat onze monteurs dan uw airco voor u controleren op gebreken. Wheelsandstuff heeft een speciaal controle- en onderhoudsprogramma voor aircosystemen. Hiermee voorkomen we nare luchtjes die brandende ogen, geïrriteerde luchtwegen en hooikoorts kunnen veroorzaken

Airco checken

€29,95

Airco refreshen

€39,95

Airco bijvullen

v.a. €69,95

Airco service beurt

v.a. €84,95

Kosten airco controle

Het controleren van de werking van uw airco kost 29,95 euro. Tijdens een airco service beurt wordt het koudemiddel van de airco vervangen en gerecylced. Uw airco werkt hierna weer optimaal. De prijzen kunnen afhangen van het koelmiddel wat hiervoor nodig is.

Nieuwe airco gas R1234yf

Er is een nieuw koudemiddel in gebruik genomen in de auto-industrie: R1234yf. In verband met nieuwe milieuwetgeving mag het oude koudemiddel (R134a) niet meer worden gebruikt in nieuwe auto’s. Wij kunnen met speciale apparatuur ook airco’s vullen met dit nieuwe koudemiddel.

Wij hebben een

4.9/5

Op facebook reviews

Bekijk ons assortiment

Van schroeven en boutjes, autovelgen tot aan busbanden.
Wij hebben het allemaal.

Via marktplaats

Via speurders

Onze webwinkel

Een aantal merken waarmee wij werken

Wheels and stuff handelt uitsluitend met originele exemplaren om goede kwaliteit te garanderen. Hieronder een paar voorbeelden van onze merken.

Contact gegevens

+31 6 44 45 74 66

Cruquiusweg 2D
6827 BL Arnhem

KVK: 61755354